Televize Nova chystá na jaro řadu novinek

Televize Nova představila své jarní programové schéma. Diváci se mohou těšit na řadu seriálových novinek. Své místo si v programu našly i diváci oblíbené stálice.


Hlavní vysílací čas v pondělí odstartují nové díly Specialistů. Kriminální případy bude rozplétat zkušený tým pražské mordparty pod vedením majora Strouhala. Nova odvysílá vždy dva díly za sebou. V úterý a pátek po osmé hodině se diváci mohou těšit na pokračování Survivor Česko & Slovensko. Pořadu, ve kterém proti sobě soutěží dva týmy bojující o přežití v prostředí Dominikánské republiky.

Tradičně ve znamení reality show se ponesou středeční večery. Každý týden si dvě ženy vymění své domácnost. Po premiérových dílech Výměny manželek budou následovat Malé lásky, které umožní nahlédnout na porodní sály plzeňské nemocnice. Do lékařského prostředí zavede diváky i čtvrteční večer. Nový seriál Chlap nabídne příběh úspěšného doktora Ondřeje Franka, který následkem zranění ztratí část paměti. Ve čtvrtek budou moci diváci shlédnout i pokračování seriálu z advokátní kanceláře Dáma a Král. V hlavních rolích se představí Matěj Hádek a Tereza Hofová.

„Během jarní sezony jsme si pro naše diváky připravili lokální produkci, a to každý den, sedm dní v týdnu. Uvádíme nejen pokračování úspěšných programů, ale i několik novinek. Soustředíme se zejména na hranou tvorbu a už na podzim jsme představili nové formáty, jako například Pan profesor a Souboj na talíři, které byly divácky ohromně úspěšné,“ říká Silvia Majeská, programová ředitelka TV Nova.

Sobotní večer bude patřit poslední novince jarního schématu. Krimi seriál Šéfka přinese nejen vyšetřování zločinů, ale i silné osobní příběhy hlavních postav. Konec týdne završí další řada pěvecké zábavní show Tvoje tvář má známý hlas.

Přidat komentář